راه کار های موثربی اختیاری ادرار پس از درمان سرطان پروستات عبارتند از : انجام ورزش های کف لگن(کگل) ، مراقبت های حمایتی ، دارو درمانی ، تحریک الکتریکی عصبی و عضلانی و .......
تب، تهوع و استفراغ نیز از علایم معمول انسداد مجرای ادرار هستند. اختلالات سیستم عصبی همچنین می توانید باعث انسداد مجرای ادراری شود. این اتفاق بهنگام عملکرد ناصحیح اعصاب مسئول کنترل مثانه ایجاد می شود. در برخی موارد استفاده از داروهای عصبی برای کنترل مثانه بیش فعال می تواند باعث انسداد مجرای ادراری شود .
برای درمان مثانه بیش فعال میتوان از روش های بسیاری، از جمله دارو، تغییرات رفتاری، ورزش و ترکیبی از این روشها را انجام داد.ورزش مثانه و ورزش های کف لگن دو درمان طبیعی برای پرکاری مثانه محسوب می شوند. تحقیقات نشان می دهد که این درمانهای غیر دارویی می تواند برای بسیاری از زنان بسیار موثر واقع شود ، و تقریبا هیچ عوارض جانبی را به دنبال ندارد.
یکی دیگر ازعلائم شایع مثانه بیش فعال شب ادراری است . شب ادرای به حالتی گفته می شود که بیمار نتواند ادرار خود را کنترل کند و به طور غیر ارادی درهنگام شب ادرار کند .اگر فردی بیش از حد طبیعی در طول شب مجبور به دفع ادرار شود و یا ناخودآگاه نشت ادرار پیدا کند ، دچار شب ادراری شده است .شب ادراری ممکن است بهمراه پرکاری مثانه حتی زمانی که ادرار در طول روز طبیعی است ، رخ دهد.
نتیجه جستجو برای داروهای مطابق با عبارت مورد نظر شما ...
نتیجه جستجو برای بیماری های مطابق با عبارت مورد نظر شما ...